Assortiment

Kaas, worst, wijn & nog veel meer lekkers!

Hollandse Kaas

Omdat we in Nederland kaaskoppen zijn

De basis van ons assortiment is kaas. Naast Noord Hollandse kaas hebben we ook een vaste lijn Zuid Hollandse boerenkazen. Door de boer gemaakt van zijn of haar eigen melk op het erf. Hoe mooi is dat?

Buitenlandse Kaas

Bourgondisch leven

Of je nou een romige Franse brie wil of een scherpe Engelse blauwaderkaas, we hebben een mooie selectie van de lekkerste buitenlandse kazen. Zo voor uit het vuistje, op een plankje of op een toastje.

Culinair

Voor alle foodies

Gek op koken? Wij ook! Zo hebben we onder andere fantastische tomaat azijn en heerlijke olie uit Toscane. Wil je eerst weten hoe het smaakt, geen probleem. Je kan ze allemaal proeven! En natuurlijk kan de Zaanse Sambal niet ontbreken.

Andere lekkernijen

Omdat niet iedereen kaas lust…

Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar ook als je geen kaas lust dan zit je bij ons goed. Franse droge worst, ambachtelijke paté van de slager, olijven en nog meer. We hebben alles voor de borrel! Inclusief de borrel zelf: Europese wijnen, port & speciaalbier.

Daarnaast hebben we leuke selectie van bijzondere frisdranken en alcoholvrije bubbels.

Cadeau

Leuk om cadeau te geven en te krijgen

Een flesje wijn met ambachtelijke Spaanse chips tot een lekker stuk chocolade. We hebben altijd cadeaupakketten klaar staan, voor ieder budget. Staat er niets tussen naar je wens? Dan maken we iets voor je.

Iets zelf laten uitzoeken? Geen probleem! We hebben ook cadeaubonnen.

Speciale wensen & catering

Iets anders?

Kan je iets niet vinden? Of heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wij gaan kijken of we je kunnen helpen. Je kunt bij ons ook terecht voor volledig verzorgde borrels.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial