Roxy’s 5 jaar!

Op 13 april 2019 is onze droom op Zuiddijk 28 werkelijkheid geworden: een eigen delicatessenwinkel. 5 jaar later zitten we nog steeds op de Zuiddijk, maar dan een paar deuren verder in een grotere winkel.

We zijn gegroeid van vooral kaas en wijn naar veel meer dan dat. Onze espressobar is niet meer weg te denken uit onze winkel en de lunch zorgt voor een gezellige vibe.

Wat een avontuur is het geweest. We zijn trots op de afgelopen 5 jaar en dat willen we groots vieren!

We maken er op zaterdag 13 april een Mini Food Festival van bij ons voor de deur. Met vers getapt bier van Blaes, met de hand gesneden iberico van Pure Ham, een workshop inmaken van Potverdorie, kaasplankjes & wijnproeverijen. Oftewel: FEEST!

Zoals altijd zijn kinderen van harte welkom. We zorgen voor een gezellige tafel met kleurplaten, happy stones maken en glitter tattoos.

Kom je langs?

Handig om te weten

Deze zaterdag is helemaal anders dan andere zaterdagen. We gaan zaterdag 13 april om 10:00 open zodat we in de ochtend nog kunnen opbouwen.

De winkel binnen is open, maar houd er rekening mee dat het erg druk kan zijn. Heb je een bestelling? Zoals bijvoorbeeld kaasfondue laat het ons vrijdag weten.

We werken op deze dag buiten en in de epressobar met munten die je buiten kan halen. We hebben een selectie gemaakt aan dranken die we schenken. Andere wijnen, bieren en frisjes kan je uiteraard wel halen om thuis te nuttigen.

In een van de kraampjes kan je een kaasplank halen met eventueel een bijpassende wijnproeverij. Wil je liever iets anders te knabbelen? Dat kan je in de winkel halen. We hebben een bordje voor je indien nodig.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial